Illustrasjonsbilde til sak-

Immunsystemet

Kroppen din har verdens mest avanserte forsvarssystem

Immunsystemet, også kalt immunforsvaret, er et unikt og intelligent forsvarssystem som består av spesielle organer, celler, vevstyper og proteiner. Immunsystemets oppgave er å beskytte kroppen din mot bakterier, virus, infeksjoner og uønskede mikrober.

K2 Vitamin pilleeske

Bestill K2 Vitamin nå og få 90 dagers forbruk til kun 199,-*

* Første forsendelse koster kr 199 + porto kr 39,50 med 14 dagers full angrerett. Påfølgende forsendelser sendes automatisk hver 3. måned for kr 498 + porto kr 39,50.

Kostholdet ditt spiller en viktig rolle for immunsystemet, da immuncellene er avhengig av næringsstoffer for å kunne fungere som normalt. I tillegg til å sørge for et sunt og balansert kosthold og regelmessig bevegelse – det holder for eksempel med en 30-minutters gåtur hver dag.

K2 Vitamin – tre essensielle vitaminer i samme kapsel

K2 Vitamin er et norsk vitamintilskudd som inneholder vitamin K2, vitamin D3 og vitamin B1 i én kapsel. Alle disse vitaminene har dokumenterte helseegenskaper som er godkjent av helsemyndighetene i Norge.

  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon og immunsystemets normale funksjon
  • Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon

 

Du kan selv bidra til en bedre helse

Ved å trene, eller iallefall bevege kroppen regelmessig, spise sunnere og ta K2 med vitamin D3 og B1 som vitamintilskudd, som blant annet bidrar til immunsystemets normale funksjon, kan du hjelpe kroppen din på veien.

 

K2 Vitamin produseres av biotech-selskapet NattoPharma. Dette kosttilskuddet, som inneholder 98 % ren K2 vitamin-MenaQ7 har det høyeste lovlige innholdet av vitamin K2 i Norge.

 

Ta vare på kroppen din ved å ta K2 med vitamin D3 og B1 regelmessig. Samtidig gir du immunsystemet ditt, hjertet ditt, beinbygningen din og musklene dine et løft.