Illustrasjonsbilde til sak-

Immunsystemet

Immunsystemet ditt er verdens mest avanserte forsvarssystem

Immunsystemet, også kalt immunforsvaret, er et unikt og intelligent forsvarssystem som består av spesielle organer, celler, vevstyper og proteiner. Immunsystemets oppgave er å beskytte kroppen din mot bakterier, virus, infeksjoner og uønskede mikrober.

K2 Vitamin pilleeske

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

Kostholdet ditt spiller en viktig rolle for immunsystemet, da immuncellene er avhengig av næringsstoffer for å kunne fungere som normalt. I tillegg til å sørge for et sunt og balansert kosthold og regelmessig bevegelse. Du trenger ikke nødvendigvis trene på et helsestudio, det holder for eksempel med en 30-minutters gåtur hver dag. Det viktigste er at du blir andpusten og at du får opp pulsen, slik at hjertet slår litt raskere enn det ellers gjør.

K2 Vitamin – tre essensielle vitaminer i samme kapsel

K2 Vitamin er et norsk vitamintilskudd som inneholder vitamin K2, vitamin D3 og vitamin B1 i samme kapsel. Disse tre vitaminene har dokumenterte helseegenskaper som er godkjent av helsemyndighetene i Norge med følgende helsepåstander:

  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon og immunsystemets normale funksjon
  • Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon

 

Du kan selv bidra til et normalt immunsystem

Ved å trene, eller i alle fall bevege kroppen regelmessig, spise sunnere og ta K2 Vitamin som tilskudd, som blant annet bidrar til immunsystemets normale funksjon, gjør du kroppen din en tjeneste. Samtidig gir du også hjertet ditt, benbygningen din og musklene dine en tjeneste.