Illustrasjonsbilde til sak-

Hjertehelse

Hjertet er din viktigste muskel

Det er hjertet som pumper blodet rundt i kroppen. Blodet og blodårene er kroppens eget transportsystem, som sørger for å frakte næringsstoffer og oksygen til alle kroppens celler.

K2 Vitamin pilleeske

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

I tillegg frakter blodet avfallsstoffer vekk fra vevet. Fort at hjertet skal kunne fungere som det skal, er det avhengig av at blodet sirkulerer kontinuerlig. Hjertet ditt består av to pumper som jobber sammen. Mens den ene pumpen pumper blod til lungene hvor oksygen tilføres, pumper den andre friskt blod med oksygen ut i resten av kroppen.

Visste du forresten at du til sammen har 96.000 kilometer med blodårer i kroppen din? Det tilsvarer to ganger rundt jordkloden.

Ta vare på hjertet ditt

Et sunt og variert kosthold, regelmessig mosjon og tilstrekkelig med vitaminer vil bidra til en bedre hjertehelse, og dermed redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer. Dette gjelder for begge kjønn i alle aldre.

K2 Vitamin har tre viktige vitaminer i samme kapsel

Det norskproduserte kosttilskuddet K2 Vitamin inneholder tre viktige vitaminer i samme kapsel; vitamin K2, vitamin D3 og vitamin B1. Norske helsemyndigheter har godkjent disse helsepåstandene:

  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon og immunsystemets normale funksjon
  • Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon

Andre kilder til K2 vitamin

https://www.matportalen.no

K2 vitamin produseres av bakterier i tarmen. I tillegg får du i deg K2 vitamin fra fermentert mat, som for eksempel blåmuggost, gammelost og rakfisk. Spiser du ikke mye av dette, kan du supplere kostholdet med K2 Vitamin-kapsler, som har det høyeste innholdet av vitamin K2 på det norske markedet.

Du gjør benbygningen din, musklene dine, hjertet og immunsystemet ditt en stor tjeneste ved å ta K2 Vitamin regelmessig.