Illustrasjonsbilde til sak-

Benhelse

Det er viktig å opprettholde en normal benhelse

Skjelettet er det som holder oss oppe. Etter hvert som vi blir eldre, reduseres benmassen i kroppen.

K2 Vitamin pilleeske

Bestill K2 Vitamin nå og få 90 dagers forbruk til kun 199,-*

* Første forsendelse koster kr 199 + porto kr 39,50 med 14 dagers full angrerett. Påfølgende forsendelser sendes automatisk hver 3. måned for kr 498 + porto kr 39,50.

Ved å utføre øvelser som gjør at musklene trekker i beina, som for eksempel styrketrening eller gåturer, får hjernen signaler om å øke bentettheten i kroppen, slik at beina dine blir sterkere. I tillegg kan du selv bidra til en bedre benhelse ved å spise sunt og variert og ta K2 vitamin tilskudd som bidrar til normal benbygning.

K2 Vitamin – tre essensielle vitaminer i én kapsel

Det norske kosttilskuddet K2 Vitamin inneholder de tre essensielle vitaminene K2, D3 og B1, som alle har dokumenterte helsemessige egenskaper som er godkjent av helsemyndighetene i Norge.

  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon og immunsystemets normale funksjon
  • Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon

Kilder til K2 vitamin

Vi får i oss K2 vitamin fra fermenterte matvarer som for eksempel gammelost, muggost og rakfisk. Du kan også supplere kostholdet ditt med K2 vitamin-kapsler.

Kosttilskuddet K2 Vitamin, som produseres av det norske biotech-selskapet NattoPharma, har det høyeste tillatte innholdet av vitamin K2 på det norske markedet. Hver kapsel inneholder 98 % ren K2 vitamin-MenaQ7.

Gjør kroppen din en tjeneste

Ta vare på kroppen din ved å ha et balansert kosthold og en sunn livsstil. I tillegg kan kroppen din ha godt av å ta K2 regelmessig. Samtidig gjør du immunsystemet ditt (D3), hjertet ditt (B1), beinbygningen (K2) din og musklene (D3) dine en stor tjeneste.