Illustrasjonsbilde til sak-

Benhelse

Derfor er det viktig å opprettholde en normal benbygning

Allerede fra 30-årsalderen begynner benmassen i kroppen å brytes ned. Derfor er det viktig å gjøre det du kan for å opprettholde en normal benbygning så lenge som mulig.

K2 Vitamin pilleeske

Få 50% på første pakke! Betal kun 199,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

Noe av det lureste du kan gjøre, er å sørge for regelmessig fysisk aktivitet. Ved å utføre øvelser som gjør at musklene trekker i beina, som for eksempel styrketrening eller gåturer, vil hjernen få signaler om å øke bentettheten i kroppen, slik at beina dine blir sterkere. I tillegg kan du selv bidra til en bedre benhelse ved å passe på at du får i deg nok vitaminer gjennom et sunt og variert kosthold.

Et vitamin mange nordmenn sliter med å få i seg nok av gjennom det norske kostholdet, er vitamin K2. Dette vitaminet bidrar til å opprettholde en normal benbygning.

K2 Vitamin – tre viktige vitaminer i én kapsel

Det norske kosttilskuddet K2 Vitamin inneholder de tre viktige vitaminene K2, D3 og B1, som alle har dokumenterte helsemessige egenskaper som er godkjent av helsemyndighetene i Norge:

  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon og immunsystemets normale funksjon
  • Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon

Kilder til K2 vitamin

Vi får i oss K2 vitamin fra fermenterte matvarer som for eksempel gammelost, muggost og rakfisk. Du kan også supplere kostholdet ditt med K2 vitamin-kapsler.

Kosttilskuddet K2 Vitamin, som produseres av det norske biotech-selskapet NattoPharma, har det høyeste tillatte innholdet av vitamin K2 på det norske markedet. Hver kapsel inneholder 98 % ren K2 vitamin-MenaQ7.

Gjør kroppen og benbygningen din en tjeneste

Ta vare på kroppen din ved å ta K2 Vitamin regelmessig. Samtidig gjør du immunsystemet ditt, hjertet ditt, benbygningen din og musklene dine en stor tjeneste.